Tabăra Copilăriei de Altădată, La Artar!
Perioada: 10-15 iulie
Propunem o întoarcere în vremurile de altădată când timpul avea răbdare cu oamenii și SIMPLITATEA trona în viețile celor mici și celor mari.
Am încropit un program plin de activități atractive care vă vor scoate la iveală spiritul sportiv, competitiv dar și creativ:
– Trekking plimbări într-o pădure seculară ca-ntr-un basm;
– Exerciții de stretching și yoga;
– Bălăceală în râul Colentina și în piscină;
– Jocuri și competiții pe terenurile campingului ”La Arțar” și dacă n-ați auzit niciodată, haideți să dăm împreună un sens “Fânoterapiei”! Exact, terapia în fân – un mod de a simți natura în nări, în palme și în suflet, trântindu-ne între baloții atent selectați și nu numai!
– Când credeți că surprizele s-au epuizat, noi vom striga: ”Gașcă, spre salină înainte, cu cântec!” Iar acolo, în sarea adusă tocmai din Salina Prahovei, ne-așteaptă alte jocuri și alte concursuri și în tot acest timp, căile respiratorii se vor desfăta și-n organismul nostru se creează o armonie pe care în orașele încărcate de noxe, n-o vom regăsi.
– Stupină, atelier de creație cu elemente din natură, atelier de ciocolată (yamy-yamy, ce bunuț!), atelier de pizza cu demonstrație de grâu măcinat la o moară veche de peste 150 ani, treasure hunting/vânătoare de comori, plimbări cu bărcuța, pescuit, competiții minisurvivor)
Revigorăm nu doar organismul, mușchii, căile nazale…ci și creierul! Să dăm o pauză gadget-urilor și vom câștiga timp prețios pentru jocuri, dialoguri fizice și îndeosebi, NORMALITATE!
Încheierea acestei formidabile săptămâni va fi una memorabilă: pe la vremea apusului de soare, un foc de tabără vom încinge și în jurul lui vom cânta și vom dansa și ne vom desfăta cu bezele (marshmallows) făcute chiar de mânuțele noastre dibace.
Garantăm că veți rămâne cu o agendă plină de noi prieteni cu care veți păstra legătura, după atâtea clipe magice trăite împreună iar la începutul anului școlar ce va veni, veți avea tolba plină de povestiri pentru colegii și profesorii voștri!
Tabăra se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-15 ani
Pentru înscrieri și informații supimentare, contactați-ne la numărul 0744 554 382 și vă stăm la dispoziție pe tot parcursul zilei.