Anul 2024 se anunță a fi cu schimbări, așa că vom modifica puțin felul în care zilele de weekend cu familia se vor desfășura în locația “La Arțar “.
Prima tematică a anului acesta este “Răscoala țăranului” ce va fi weekendul acesta.
Așadar vă așteptăm SÂMBĂTĂ , 20 Ianuarie și DUMINICĂ, 21 Ianuarie, cu o super ofertă a lunii, pentru a lua parte la povestea lui “Păcală”- preț 60 lei/ copil ( include participarea la toate activitățile).
“La Arțar” este locul unde copiii tăi se pot bucura de aer curat și unde pot face o multitudine de activități, iar tu, ca părinte, fie te poți relaxa într-un cadru rustic ( în timp ce copilul merge la activități într-un cadru sigur și organizat), fie poți lua parte la activități alături de acesta.
Atenție, avem dress-code acces- un accesoriu tradițional, fie o ie, un brâu.
Activitățile se vor desfășura în intervalul orar 11:00-15:00, fiind posibilă participarea indiferent de ora la care ajungeți, deoarece activitățile se desfășoară rotativ în întreg intervalul orar.
Activitățile acestor zile sunt următoarele:
-Atelier de cococi
-Vizită la căsuța muzeu “La Arțar”
-Salină
-Atelier de oameni de zăpadă
-Atelier creativ de mini-tablouri
Pentru că avem o zi cu tematică… și meniul va fi unul tradițional, așadar vă așteptăm cu:
-Ciorbă de fasole cu salată de ceapă roșie
-Pomana porcului cu mămăliguță
-Plăcintă cu mere și scorțișoară și înghețată de vanilie
Vă așteptăm și cu o gamă largă de băuturi și cocktailuri, iar accesul cu băuturi din afara locatiei nu este permis.
Deoarece locurile sunt limitate si ne desfășurăm activitatea pe interior, lângă șemineu, dorim să evităm aglomerare așadar vă rugăm să ne anuntați dacă ne vizitați la numărul 0744 554 382.