ATENȚIE! În locația “La Arțar” a fost detectată o alarmă de experimente și distracție!
Duminică, 28 ianuarie, aveți șansa să deveniți adevărați savanți. Vă pregătim ateliere noi, dar și câteva experimente “explozive” pe care cei mici le vor face cu ajutorul nostru.
– Participarea la experimente
– Atelier de săpun cu diferite uleiuri esențiale
– Atelier de ciocolată
– Joacă în casă Salină
– vizita la căsuța Muzeu
“La Arțar” este locul unde copiii tăi se pot bucura de aer curat și unde pot face o multitudine de activități, iar tu, ca părinte, fie te poți relaxa într-un cadru rustic (în timp ce copilul merge la activități într-un cadru sigur și organizat), fie poți lua parte la activități alături de acesta.
Puteți purta un accesoriu alb, fie halat, cămașa albă sau dacă aveți, costum de savant.
Activitățile se vor desfășura în intervalul orar 11:00-15:00, fiind posibilă participarea indiferent de ora la care ajungeți, deoarece activitățile se desfășoară rotativ în întreg intervalul orar.
Dacă zăpada “ ține cu noi”, la finalul activităților ne vom aduna cu toții pe terenul de fotbal de pe campingul “La Arțar” și vom încinge “marea bulgăreală”.
Deoarece locurile sunt limitate si ne desfășurăm activitatea pe interior, pregătiți cu mâncare , desert și băuturi ???? delicioase , lângă șemineu, dorim să evităm aglomerare așadar vă rugăm să ne anuntați dacă ne vizitați la numărul 0744 554 382.