Tabăra de „la țară” a fost plină de activități interesante. Steluțele au facut o cură de oxigen deoarece zilnic ne- am înviorat prin plimbarea în pădure, unde am făcut exerciții de respirație și ne-am bucurat de cântecul păsărilor și tot zilnic am stat în salina 50 min unde steluțele s- au jucat cu jucăriile puse la dispoziție și au jucat baschet, o salina foarte frumos amenajată special pentrucopii, cu lumini multicolore și spatii de joaca.
Atelierele de cococi, de ciocolata, de sapun, de pictură pe lemn, de mărgele, au fost împletite cu minisurvivor, jocuri de camping, popice, aruncatul la țintă, plimbări cu barca, vânătoarea de comori, tracking în natură, pescuit și cea mai mare bucurie, balăceala între stropii de apa….
Invitatul special a fost domnul profesor de muzica, Sima Iulian, care ne- a încântat cu melodiile sale la chitară, în jurul focului de tabără și cu vioara, după care am ” incins” hore tradiționale.
Mulțumim echipei complexului „La Artar” pentru organizarea tuturor activităților, pentru mâncarea excelenta și pentru grija la detalii!
Aceste amintiri vor fi așternute, cu bucurie, în buzunarul memoriei steluțelor, ca prima tabăra școlară.